Akumulatorji serije DURACELL Advanced sepredstavljajo kot eni najboljših akumulatorjev na trgu,saj poosebljajo kakovost in značilnosti same znamke DURACELL.

DURACELL akumulatorji izpolnjujejo najstrožje zahteve vodilnih proizvajalcev avtomobilovin so idealni nadomestek za akumulatorje iz prvo-vgradnje. Sodobna vozila zveliko električnimi porabniki danes postavljajo letvico energijskih zahtevizredno visoko, z akumulatorji DURACELL ste lahko prepričani, da bo imel vašavtomobil vedno na voljo dovolj energije pa naj bo to za start vozila ali panapajanje električnih porabnikov.

Vrhunska starter baterija, primerna za vse vrste vozil.


  • Prilagojen za vozila z izboljšano audio opremo
  • AGM tehnologija, zaprt sistem brez tekočega elektrolita
  • Ca/Ca tehnologija, izjemno visok kratkotrajen kratko-stični tok
  • 40 let tradicije na nemškem trgu


Baterije serije intAct Oldtimer Power so ročno izdelane visoko kakovostne baterije, ki zadovoljijo vse potrebe vašega starodobnika.

Skoraj vsi ponujeni tipi so na volji v temnem ohišju starodobnega izgleda.

6V startne baterije za starodobnike - starodobni izgled


Baterije intAct serije US Power so prirejene posebej za ameriška vozila, ki zahtevajo baterije s stranskimi polovimi izvodi. Visoko zmogljive baterije, izdelane s Ca / Ca tehnologijo, ne potrebujejo vzdrževanja.

Njihova glavna posebnost je izredno visok zagonski tok ob zelo nizki stopnji samopraznenja.

starter baterija, primerna za avtomobile v večjo prostornino motorja


Visoko zmogljivi akumulatorji KRPAN so akumulatorji EU porekla, ki vam zagotavljajo zanesljiv zagon vašega vozila ter zadosten vir energije za vse potrebe vašega vozila.

starter baterija, primerna za vse vrste vozil


Serija akumulatorjev AkuTech Premium Selection se ponaša z odličnim razmerjem kakovost / cena, ob tem pa lahko s svojim širokim naborom raznovrstnih tipov zadovolji še tako zahtevne kupce. Opremljeni so s sistemom centralnega odplinjevanja ter proti-eksplozijskim filtrom, ki onemogoča vstop iskre v akumulator ter tako zagotavlja varno in zanesljivo delovanje akumulatorja skozi celotno življenjsko dobo. Akumulatorji serije AkuTech Premium Selection so na voljo tako v naliti, aktivirani obliki, pripravljeni za takojšnjo aplikacijo, kot v suho pred-polnjeni obliki, kjer je treba baterijo pred vgradnjo z dodajanjem elektrolita aktivirati. Uporaba izbranih materialov ter svinčevih zlitin daje baterijam serije AkuTech Premium Selection potrebno kapaciteto ob visokih zagonskih tokovih.

Serija AkuTech Premium Selection pokriva celoten obseg akumulatorjev tako za evropska kot tudi azijska vozila.